Studietur i Peru

Målet med studieturen er å forstå gjennom å oppleve.

Reisa har preg av å være en ekspedisjon, hvor du vil gjøre deg ekstreme erfaringer i kanskje verdens mest allsidige reisemål, Peru:

Surfing og byhopping med lokalbefolkninga i Lima!
Vi stiger raskt opp i Andesfjellene, til inkaenes hellige by Cusco, 3400moh. Der starter fjellturen InkaTrekking, som leder oss på inkaenes gamle stier under topper på over 6200 moh. fram til Machu Picchu. Fjellturen, eller hikinga går over mange dager, hvor vi bor i telt for å se hvordan de virkelige etterkommerne etter inkaindianerne lever i dag, mens vi går fra høglandet i Peru, Altiplano, hvor det er grønne enger i opp mot 4000 meters høgde.
Undervegs krysser vi Andesfjellene i pass opp mot 5000 moh. på veg mot det mest urørte delene av Amazonas. I verdens største regnskog reiser vi sammen lokalbefolkninga i båter oppstrøms langs elvene, for å komme tettere på urørt natur, lengst mulig vekk fra ulovlig hogst og gullgraving som ødelegger regnskogen.
Vi bygger tømmerflåter og seiler medstrøms på verdens største elv!
På Stillehavskysten, i Paracas, finnes en naturlig lagune i ørkenen, med enestående forhold for kiting, hvor gjennomfører vi kitekurs i fantastiske flotte omgivelser: Nasjonalparken rundt oss består av ørken, men også et yrende fugleliv, med pingviner og sjøløver, hvor den som tør vil kunne paraglide ut over Stillehavet!
Sandboarding og buggy cars i Sør-Amerikas største sanddyner i Huacachina!