Strandafjellet


Hei bloggen! 

Denne uken ble alle peruanerne samlet på Møre folkehøyskole igjen. Etter en velfortjent uke fri, var vi alle klare for å komme igang med skisesongen. 

Mandagen ble brukt til testing av utstyr i Hornindal skisenter, og på tirsdag satte vi avgårde til Strandafjellet. Der fikk vi fine dager i alpinanlegget med fokus på skiteknikk, og lærte blant annet om kortsving og storsving. 

Her nytes lunsjen i Hornindal skisenter.

Været og føret var varierende, men vi koste oss masse likevel. Til tider ble det derimot for vått, og da tok vi oss til rette i varmestuen med kakao og deilige matpakker. I tillegg var vi så heldige at vi fikk bo i hytter, hvor det på kveldene ble kokkelering av både vafler og brownies. For noen ble ikke dette nok, og da måtte bamsemumspatruljen ut på oppdrag til rema i Stranda sentrum. Der ble det innkjøp av diverse godsaker.

Engasjerte peruanere og ett stykke fornøyd Eirik.

På torsdag ble det hjemreise til Ørsta, hvor fjorårselevene hadde begynt å ta seg til rette på skolen, klare for fjorårstreff. Neste dag skulle vi alle tilbake til Strandafjellet for å stå på ski. Dagens høydepunkt var grilling av pølser til lunsj;)

På lørdag fikk årets peruanere møte fjorårets, og det ble visning av videoer og bilder. Etterpå var det tid for volleyballkamp, for å avgjøre hvem som var best av fjorårselevene og oss. Resultatet var skuffende. 

På kvelden hadde hver klasse forberedt et innslag til en slags elevkveld. Peru stilte med ønskereprise av Guns and killz, like imponerende som alltid. Fra de andre klassene ble det mye dansing, og selv fjorårselevene hadde et lite innslag. En vellykket kveld! 

Over og ut

Vilde og Nora