Uke 48: Elevkveld

Denne uken er det Peruanerne som har hatt det ærefulle oppdraget i å underholde resten av skolen på lørdagskvelden; med andre ord vi har hatt elevkveld. Vi valgte intet mindre enn musikal som vårt tema og dermed fikk alle peruanerne testet sangstemmen sin, mer eller mindre frivillig.

På mandag etter lunsj arrangerte Kinaklassen Løp for Håpskolen i Kiwihallen. Hele skolen løp i 1 time for å samle inn så mye penger som mulig til vanskeligstilte skolebarn i Kina. Peruklassen stilte sterkt og sprang til armene var dekket av sprittusj.

Elsker sprittusj

Mye av linjetiden denne uken (takk til Eirik) har gått med til knallhard øving, med unntak av en liten utflukt i orienteringens tegn med Baliklassa på onsdag. Svært få dannelsesindivider mestret kunsten å orientere seg i middels krevende terreng. Om det skyldtes elendig merking av postene, dårlig ferdigheter i kartlesning eller ren idioti strides de lærde om. Uansett endte dagen med bålkos, god stemning og absolutt ingen sure miner.

En av de bedre merkede postene;)

Etter flere timers øving og terping var vi klare for show på lørdagskvelden. Skolens elever møtte opp i finstasen klar til lørdagspizza og god stemning. Klokken 20:00 kjørte peruklassa på med et show som definitivt vil få sin plass i historiebøkene.

<3
Et av numrene endte i promposal<3 *smelt*
ShowSHOWshow

På søndagen tok store deler av klassen turen opp til Gapahuken. Alle overlevde aketuren ned, noe som var en fin avslutning på en fin uke.

🙂

xoxo roomiene på 303