Uke 46 – Skileik og Peruforberedelser

Hallo.

Etter en “avslappende” frihelg, var vi klare for en ny uke her på Maure. Det blei en mjuk start på uka med leik i gymsalen etterfulgt av Perushit.

Etter å ha analysert psykisk tilstand, månefaser, kjerneverdier og navnedager, bestemte Eirik seg for at vi skulle finne fram fjellski og dra ut å leike i snøen. I stor forventning om perfekte skileikforhold, dro vi onsdagsmorgen avgårde med minibussen opp i høyere strøk. Det at viste seg det hele blei et prosjekt med lav grad av HMS. Etter at en gjeng idioter hadde kavet seg opp bakken, fikk vi lagd bål og skrapa sammen tidenes hoppbakke. Her blei det delt ut mye stilpoeng. Til tross for litt rufsete nedkjøring kom vi oss heilskinna ned igjen.

Torsdag stod i peruforberedelsenes tegn, inkludert inkashit. For å forebygge eventuelle dødsfall blandt dannelsesindividene var de litt oppegående individene på skredkonferanse i Volda.

Fredag blei det nytt standup-show med sjølveste Bjørnar. dvs skredhistorie.

På lørdag gikk turen til Ålesund med førsteklasses guiding. Der fikk vi gjenoppleve frihelga i dagslys og sett på mating av fisker og andre vanskeligstilte individer.

Hilsen de tiltaksløse nissene, Mathilde og Guri