UKE 42 – klatring! igjen.

Halla bloggen!

Endelig tilbake fra høstferie, med et noe lunkent oppmøte. De som derimot møtte opp i tide fikk seg en brutal start, med kappgang opp Nivane. Vel oppe, gjorde Eirik et tappert forsøk på å lære oss krysspeiling, men resultatet ble en gjeng hutrende spørsmålstegn.

Lite pust i bakken

Tirsdag, onsdag og torsdag ble tilbrakt i klatrehallen sammen med sindrepus<3. Med led-klatring på agendaen, var det flere som var noe nølende da de la sitt liv i en like nølende og uerfaren sikrers hender. Til tross for elendig spotting(quote sindre), kom alle seg helskinnet gjennom siste rest av brattkortkurset. Til og med Sondre klarte endelig å knabbe til seg et topptaukort, to uker etter alle andre.

det spottes

Lørdag var det duket for elevkveld i regi av animasjonsklassen. Kveldens tema var noe så originalt som… animasjon! Tiina hadde diska opp med japans nasjonalrett; sukiyaki, som definitivt smakte betraktelig bedre enn den så ut.

Kvelden var fullspekket med plenti særegne innslag, masse latter og et forfjamset publikum. Litt senere ble det bydd på litt av hvert da det ble satt i gang Just Dance i peisestua.

Etter elevkvelden dro de mest eventyrlystne peruanerne til hovdevatnet for å sove i hengekøye. Ettersom noen glemte opphengstau, var det et spinkelt tre som fikk kjørt seg. Det var en natt fylt med brøl fra hjort i brunst, dultende hengekøyer og rimbelagte soveposer, ergo lite søvn og fuktige poser.

nkvo

Søndag gikk vi årets viktigste søndagstur, da vi samlet inn penger til CARE Norge i forbindelse med årets tv-aksjon. Flesteparten, med en del unntak, møtte oss med smil i døra og generøse lommebøker.

snakes
brekke&flø