UKE 39 – KLATRING

Heeeeei bloggeeeen<3

Denne uker er det Robin og Mathilde aka klassesvikeren og hun andre.
Siden vi alle er dritt lei av dette fine været vi har på vestlandet, har vi tilbringet mye av uken inne i klatrehallen!
På mandag hadde vi basic klatreopplæring med Tor-Erik, det var middels gøy, men motivasjonen var på topp. Mange hadde også en kveldstur til Lidaveten for å se solnedgangen.

dronefilming av toppen

Tirsdag var det endelig tid for klatring i ørstahallen, som nettopp har blitt friskmeldt for feilmonteringer. Dette synes Robin var skummelt, så han dro hjem og sov.

Sindre viser hvordan man bruker tau

Onsdag var lik som tirsdag med klatring i ørstahalleeeen, klatrenivået eskalerte, Sindre var imponert. Mens Robin var ute og lærte opp baliklassen i paddling. Også onsdag ble solnedgangen observert fra Lidaveten av noen Peruanere.

Sindre <3

Torsdag var det aktiviteten klatring som sto på programmet, men hold deg fast, denne gangen var det ute! WOW! Vi var på kyrkjesteinen, der fikk alle jentene og 33% av guttene topptaukort.

Litta kveldstur på saudehornet 1303 moh

Fredag var det valgfag, mat på bål var njudelig med pizza++, det andre var sikkert også kjempegøy.

Lørdag var det Skal Vi Danse! hvor vi lærte å danse!! vi var mektig imponert over dansingen til nesten alle. Så hadde Ekstremsportklassen elevkveld, temaet var tv-kveld hvor alle kledde seg ut som kjente figurer fra serier og filmer. Skyhøyt nivå på kostymene.

Snehvit og de 7 dvergene

Takk for oss!

Masse klemmer fra klassesvikeren og hun andre!! <3