Uke 37 – telttur og valgfag

Heiii!

Denne uken har vi gjort mye forskjellig. Uken startet med en tredagers telttur, for de fleste i klassen. Vi startet på Mosetra og gikk inn til en av Eiriks hemmelige og idylliske teltplasser. Derifra gikk noen videre på Kjerringa. På kvelden lagde vi bål og spiste lapskaus.

Noen av oss tilbrakte natta under åpen himmel, med varierende søvnkvalitet.

Et par av oss kasta inn håndkle av diverse årsaker. Resten fortsatte videre til neste teltplass.

Herfra valgte noen å bli med på Åvasstinden. Klassen har rukket å bli både glade og ikke så glade i hundene til Eirik. Noen har hatt de som varmeflaske i soveposene sine, mens Oline har blitt tisset på. Til middag klarte 12 personer å spise 32 porsjoner pasta parma, uvitende om dramatikken som skulle inntreffe den neste morgenen.

Sekunder før hendelsen inntraff.

This image has an empty alt attribute; its file name is 70748888_467630803820019_4622527233142030336_n.jpg

Vi våkna opp til en skrikende Eirik som prøvde å berge teltene. Vi kom oss helskinna ned fra teltplassen og blei henta av Birte.

De neste dagene blei brukt til gymsalaktiviteter og valgfag. Der har vi fått prøvd oss på blant annet boksing, strikking og matlaging på bål.

Bildet kan inneholde: 1 person, driver med idrett og basketballbane

Bildet kan inneholde: mat

Seminaret på lørdag blei holdt av Bjørnar hvor det var både stand-up og snakk om hvordan man skal ferdes i fjellet. Kinaklassen hadde ansvar for elevkvelden, hvor det ble både show og mange kreative kostymer.

Åpenbart at dette er Aladdin.


Takk for oss!

Stooor klem Guri og Mina