Uke 7 Strandafjellet og bryllup

Hei bloggen!

Dette har vært en spennende uke, den fikk en god start når Vetle fra Bali fridde til Sina under morgensamlingen. Det var et meget romantisk øyeblikk som rørte oss alle. Vi fikk så vite at vi alle var blitt invitert til bryllup til helgen. Alle fikk en rolle de skulle spille, rollene var blant annet; Forlover, forelder og besteforeldre, Michael Jackson, Shrek og Spice Girls. Rett etterpå reiste alle avgårde til Strandafjellet for å øve oss litt på skiteknikken vår. Pia ble igjen på skolen fordi hun var på Strandafjellet sist helg og klarte å slå kneet sitt når hun skulle kjøre utenfor løypa. Det var fine forhold første dagen med grei puddersnø utenfor løypa og sterk vind på toppen. Vi var der sammen med Baliklassen, men de stakk onsdagen. Vi bodde i luksuriøse (i hverfall ettter peruansk standard) leiligheter. Det ble festmiddag senere med pølser og potetmos som var til stor jubel for de fleste. Senere på kvelden ble det fotball på gutterommet, og preiking på jenterommet. Det var uheldigvis hems over tven og en person sovnet der oppe under kampen, noe som skapte stor glede for resten da et heidundrende leven forstyrret siste halvdel.

Etter en god natt søvn sto vi opp til vassgraut selvfølgelig. Så kom vi oss så fort som mulig ut i bakkene og så var det på’n igjen. Denne dagen var det veldig mildt og mye skare på snøen, som var til stor irritasjon på de fleste. Mildværet førte også til at vi ikke fikk lov til å kjøre utenfor løype (hehe…). Det var også skredvarsel på fire som er jævlig farlig, men heldigvis overlevde alle til tross for at to idioter klarte å glemme skredsøkeren sin. Midt på dagen var det skileik med Baliklassen. De hadde noe som het twistløp som gikk ut på at det ble hivd ut twist i slalomløypa og konkurransen var at du skulle plukke opp flest uten å stoppe. Peru stakk av med både 1. og 2. plass til ingens overraskelse. Vi hadde deretter vårt innslag som var at 4 stk. skulle holde i hverandre og klare slalomsvingene. Det ble også tunnelkjøring; da skulle fire kjøre etter hverandre også skulle en mellom bena på alle. Forholdene forverret seg senere på dagen og flere av heisene ble stengt. Vi gikk så tilbake til leiglihetene for å sette igang med tacomiddagen. Maten ble greit fordelt med bønnene hos jentene og kjøttet hos gutta. Etter en koselig fellesmiddag var det klart for å skrive i årboka. Da gikk én person ut og vi ramset opp tanker og historier om den personen. Kvelden endte som vanlig med fotballkamp og prat.

Skikjøring i fjellet

Torsdagen brukte vi til å vaske oss ut og forberedte oss på enda en herlig dag i bakken. Til vår fortvilelse fant vi ut at anlegget var stengt grunnet sterk vind. Heldigvis er Eirik en løsningorientert herremann og endra planen til at vi skulle øve på kameratberging i Hornindal. Da fikk vi en liten leksjon i hvordan redde folk ut av skred, noe som er greit å kunne. Vi dro til slutt hjem igjen og kom akkurat for sent til romvasken:(

Fredagen gikk i sin vante gang med valgfag. og forberedelser til den store dagen. På kvelden var det utdrikningslag for Sina og Vetle, hvor gutta fikk erfare litt upasssende videoer uten at vi trenger å si noe mer om det.

Lørdag var det klart for Bali og Ekstremsport sitt seminar. Til tross for at det var fire måneder siden de var der. Det var et kreativt og kjempebra seminar, det var veldig hyggelig å høre om den rolige ferieturen dems. Etter dette var det klart for den største dagen i Vetle og Sina sitt liv; nemlig bryllupet. Hele skolen var til stede for å feire kjærleiken. Det var noen rørende taler og god mat. Senere på kvelden var det frivillig bryllupsfest i Volda som vi ikke trenger å skrive noe særlig om her.

Brudgommens foreldre
Brudepikene og brudens far

Søndag var en restituerende og tøff dag for de fleste. For det meste var det soving og heimebane det gikk i.

På gjensyn folkens!

Skrevet av Håvard og Mali