Uke 50: Pakking, info og kort jomfrutur på ski.

Hei hei!

Da er snart enda en uke over, der denne avsluttes litt tidligere grunnet juleferie. Siden Peru-turen er etter jul, har mye tid gått til informasjon og pakking til turen.

På mandag var det i kjent stil valgfag, etterfulgt av det sagnomsuste “stillesittende peruforberedelser” etter lunch, der vi fikk besøk av Astrid, fjorårets assistent, som kom med et kulturelt innblikk på Peru.

På tirsdagen fikk vi en effektiv start på dagen, med aktiviteter i gymsalen rett etter morgensamling. vi spilte da hjørnehåndball, etterfulgt av litt volleyball, før det da var tilbake til mer “stillesittende peruforberedelser”. Da var det mer gjennomgang av ulike globale problemer som Peru er innblandet i, og en mer detaljert økt om hva vi skal gjøre i Peru, samt reiseruten.

Onsdagen bød på et værskifte, noe som førte til at vi kom oss ut på ski før vi reiste hjem. Dette synes samtlige var et positivt utfall, og alle tok med seg glatte ski, ødelagte bindinger og dårlige kjøreegenskaper med et smil om munnen. Det ble derfor en del fall i løssnøen, som bare var en deilig følelse. Det har nå pågått noe som blir kalt “Nissevenn” på skolen, der alle som er med får en person som de skal passe ekstra godt på og gi en bedre skoleopplevelse. Dette har nå pågått i to uker, og i kveld var det over, der alle hadde lagt en julegave til sin nissevenn under juletreet, og vi avslørte hvem som hadde hvem. Dette medbrakte en god julestemning, som ble holdt utover kvelden.

Så var det kommet til torsdagen, siste dagen før jul! dagen begynte med et smell da visse ansatte kom på besøk med Santa Lucia og lussekatter klokken 07:00 om morgenen. Etter en effektiv 2-timers soveøkt, var det julefrokost klokken 09:00 presis i matsalen. Frokosten bød på fenalår, eggerøre, omelett og masse annet godt. Det ble holdt taler, og etter frokosten gikk alle rundt juletreet som en siste felles ordning. Nå er det jul som står for døren, etterfulgt av peruturen, pluss 1 uke fri før vi kommer tilbake på skolen igjen.

Med det, må Casper og Andreas rekke bussen/flyet hjem til jul. Vi ønsker alle lesere en god jul og godt nyttår, så sees vi igjen i Peru!