Uke 48: Håpskoleløp, tur med ekstremsport

Mandag var det etterlengtede håpskoleløpet som vi hadde sett frem til utrolig lenge på planen. Vi hadde blitt fortalt at runden var på 400 meter noe som skapte litt kluss i systemet når visse folk skrøt på seg 60 runder fra ifjor på 1 time (noe som tilsvarer Oslo-Drøbak på 60 min, nesten). Etter at noen rimelig stresset folk tasset inn i kiwihallen fant vi ut at runden ikke var på mer enn 200 meter per runde. Etter en del runder, foråsidetsånn, tjente vi inn dritmye penger, for husk hver runde er ett barn i Kina!!!

heia jenter<3

heia jenter x2  <3

Tirsdagen ville Loftepus vise oss frem til Tor-Erik og ta oss med på tur sammen med ekstremsport til Litletinden, siden vi tross alt skal hete noe med ekstremsport neste år. Dette innebar at Loftepus<3 i kjent stil satte seg i sin oppblåsbare turstol og satt og kukulurte på hvordan bålet best brenner, mens Tor-Erik løp opp og ned fjellsiden. På turen opp spaserte, eller trasket, vi oppover med staver som gjorde at vi så ut som italienske turister på norgestur.

heia Tor-Erik<3

 

heia klang<3

Alt i alt egentlig en skikkelig kosetur hvor vi fikk vært med de brune ekstremsportfolkene som hadde funnet seg selv på Bali. veldig kos

Onsdag:

Litletinden tok skrekken av Loftepusen, selv om han ikke hadde vært på toppen, men drevet med hard gjennomføring av brennbart materiale foran bålet. Derfor fikk praktikantene Oj, og Adeleide ansvar for klassen på tur til Hestehornet. Der fikk vi oppleve en nydelig morgensol og fikk knaske litt brente brødskiver på bålet. Det var dritkos, men kaldt.

Noen glupe sjeler dro med seg juletre hjem da vi har julegangkonkurranse på skolen. (lol at de tror de vinner, hilsen Mali og Pia i 2. Etasje, internat).

 

Torsdagen hadde vi romvask og intensive timer med Peruforbredelser, med masse risikovurdering. Denne gangen snakket vi særlig mye om jordskjelv og allergier. Vi lærte da at man skulle bevege seg til ett område under åpen himmel, bare sånn i tilfelle dere lurte. Dette gjelder altså jordskjelv; ikke allergiske reaksjoner. Da bør man finne andre løsninger. Er det terror derimot er det bare å løpe til helvete bort, tenk på deg selv, bare sånn i tilfelle.

 

Fredagen skjedde det ikke stort og noen helgehelter ble enda mer integrerte med en dose vassendgutane i blodet til kvelds. Det var koselig, resten av folket fikk bryne seg på en quiz, det var jo også koselig. Vi fikk boller, tror vi. Litt usikker.

Lørdagen var det fullt kjør med å ringe julen inn med juleverksted med laging av pepperkakehus, julekort og julepynt.

Etter dette var det Bali som stod for elevkvelden med barnebursdag som tema. Da var det full baluba i matsalen med pølsefest og kostymer. Det var skikkelig kos med masse god underholdning, eller det var egentlig helt greit, midt på treet, er ikke lett å komme etter vår elevkveld.

Søndagen var hviledag for enkelte, men siden noen kjente på kroppen at denne uken ikke var helt nok med all den løpingen var det noen som dro å surfet og andre tok sin første skitur i den 400 meter lange bakken på Strandafjellet. Kos.

Alt i alt var uken veldig innholdsrik. jævlig bra jobba gutta. Mali & Pia out<3