Uke 44: Kung-fu, Melshornet og ELEVKVELD!!

Hei bloggen!! 

Etter en innholdsrik uke sitter vi altså her med den elskverdige jobben med å oppsummere uka som har gått. Mandagen starta vi med valgfag, etterfulgt av våre første timer meeeeeed… wait for it… kung fu og MASTER AN!!! 

Tirsdagen tok Eirik oss med ut til Ulsteinvik, og herifra gikk vi opp til Melshornet. Etter en kjapp visitt på den kalde og vindfulle toppen, var det en glede å komme ned til bål og nistespising. Nicolai hadde til alles store glede med seg marshmallows som han gledelig delte ut til en sulten klasse<3. 

Onsdagen var vi tilbake til kung-fu opplæringen, og vi begynte endelig å få litt teken på det. Som dere så på bildet under lærte vi oss kung-fu med bo-staver, noe som var mye kulere enn den kung-fuen vi lærte på seminaret. 

 

Alle kveldene hittil hadde gått til elevkveld øving, og torsdagen fikk vi godt med tid til gjennomgåing av program. Med tanke på at det bare var 2 dager igjen til forestilling kan vi si det så ganske mørkt ut da øvingene absolutt ikke gikk som smurt….

 

På fredagen hadde vi 4-timers valgfag, med en deilig salatbar-lunsjpause etter 2 timer. Etter valgfaget hadde vi absolutt ikke noe fritid ettersom elevkvelden krevde sitt. Morgendagen kom nærmere og nærmere, og stressnivået i klassen steig til nye dimensjoner. 

Lørdag og elevkveld stod endelig(?) for tur, og tross i høyt stressnivå, viste Peru-klassen at hardt arbeid gir STOOORE resultater!! Det ryktes at vår eventyrlige elevkveld har vært den beste hittil, og slo både Kina og Ekstremsport ned i støvlene!! Bildene sier vel sitt? (Hehe, grunnet tekniske problemer med bildefilene får vi ikke lagt ut bilder her, så viss dere vil se bilder fra tidenes show må dere søke opp og følge @peruklassen på instagram!

 

Søndag var en rolig dag, der klassen endelig kunne få slappe av igjen – noe vi har nytt godt av. Takker og bukker. 

 

– Nicolai og Anne Marie