Uke 37: Padling, skating, mm

Hei igjen bloggen!

Denne uken har vi hatt det veldig gøy til tross for skikkelig vestlandsvær. Uken startet veldig kjedelig med masse info og romvask på mandag formiddag. I tillegg startet vi med forberedelser til padling og vi hadde mange kjekke aktiviteter på kvelden etter middag.

På tirsdag var klassen delt i to, der en ene halvparten var å skatet til noens store fortvilelse og andres fornøyelse. Selv uten erfaring tok de fleste imot skatingen med åpne armer, og hadde veldig lyst til å lære det. På slutten av dagen kom de fleste ut av hallen med brukbare skateskills og et par blåmerker. Den andre halvparten var ute i uværet og lærte seg det grunnleggende innen padling. På ettermiddagen samlet noen fra klassen seg på et av elevkjøkkenene og lagde en fantastisk gulrotkake som forsvant like fort som den ble til.

Onsdag var rollene byttet om, bortsett fra at skatingen var byttet ut med klatring i siloen i Volda. Været forsatte i god tro til det verre og padlegruppa fikk en voldsom våt opplevelse, men likevel klarte gode elever og en flink lærer å få fyr på bålet slik at vi kunne kose oss med varm kaffe til lunsjen. I siloen gikk det veldig fint, det var god stemning og noen i klassen begynte å klatre på led. På ettermiddagen gikk det for det meste i dørskilt-laging til konkurransen og aktiviteter i gymsalen.

Torsdagen ble det igjen masse informasjon om valg om hva vi skulle gjøre på fredagen og i neste uke. Det var valg av elevråderepresentanter hvor Håvard ble representanten og Marie ble vara.

Fredag var det først og fremst en veldig god morgensamling holdt av Kasper, i tillegg ble Mathilde og Vilde sitt fantastiske dørskilt kåret til vinner av dørskilt-konkurransen. Deretter hadde vi mix, som var en forsmak på noen av valgfagene vi kan velge mellom etter høstferien. Vi kunne velge mellom massasje, gymsal, mat på bål, skating, klatring, padling, strikking og papirhyssing. til middag kom alle tilbake veldig fornøyd med dagen.

På lørdag var det tid for seminar om blasfemi der vi så life of Brian og fikk sterk saft og (veldig) salt popkorn. Etter seminaret ble det vist fotball i Bali sitt klasserom hvor noen endelig fikk se litt fotball. Etter grøten var alle i full gang med å fikse kostymene sine til elevkvelden som kinaklassen skulle ha på kvelden, og kl 18 var det god mat og fremvisning av kostymer. Når klokken var slagen og elevkvelden begynte for fullt hadde folkene i kinaklassen lagd et supert show! Og mitt i showet var det kåring av beste kostyme hvor Erika fra ekstremsport vant med sin kule versjon av Gandhi.

Nå sitter vi her på søndag å koser oss med bloggskriving og egentlig bare chill på huset.

Vi blogges!

Kasper koser seg i massasjebenken

Mali´s supre bidrag til elevkvelden

Mvh Mathilde og Kasper