Uke 35: Første skoleuke!

Hei bloggen!!

Da var første uke igang og vell gjennomført! Lørdag 25 August kom nye elever fra hele landet hit til Møre folkehøyskole i Ørsta. Vi fikk møte våre nye kromkamerater og ble tatt imot med god mat, taler om året som kommer, og med åpne armer. Søndag gikk turen til Vallehornet, ett av flere fjell i skolens egen bakgård, noe som falt godt i smak hos mange.

Første av mange utrolige bilder av Leo

Mandagen gikk til å bli bedre kjent med klassen. I år består den av 16 elever, pluss to flotte assistenter, Nora og Aleksander.

Videre ut i uken dro hele skolen på hyttetur til Standal. Der ble ble vi delt opp i grupper hvor vi ble bedre kjent gjennom ulike leker og gruppene skulle også begynne å planlegge et innslag til Standal Grand-Prix.

Dagen etter var det fult kjør med ulike tur aktiviteter. Noen gikk til Fingeren, andre dro til Langnestinden, mens noen fisket. Været var av den variernde sorten, men alle hadde det supert uansett hva de gjorde.

Tur til Fingeren
Det fineste været på hele turen
for en utsikt!

På lørdag ble vi bedre kjent med byen gjennom Ørsta-Rundt. Det gikk ut på at vi ble inndelt i grupper og fikk oppgaver knyttet til ulike steder i Ørsta. For eksempel å spille inn en liten film utenfor den lokale Kinoen, ta bilde med Ivar aasen og lage “noe kult” på stranden.

 

uttrykkelse av følelser ovenfor Ivar aasen
“Noe Kult” på stranden

Vi hadde også  en oppgave hvor vi skulle bytte til oss det kuleste vi kunne, med utgangspunkt i en fyrstikk. Det resulterte i blant annet i  en puff, en hatt og en gressklipper, som gikk av med seieren.

Så var det på tide å presentere innslagene vi hadde forberedt på standalshytta. her var det mye rart, alt fra omskrevne russesanger til kjærlighetsdeklarasjoner til assistenten Aleksander.

På Søndagen var det på tide med klassebilde og som den godt forberedte klassen vi er, hadde vi ikke planlagt noe tema. Heldigvis var det noe en tur i skolen kostymelager kunne fikse. Til syvende og sist ble det en god blanding av morsomt og merkelig.

90’s Throwback
ja ha?!?
Definisjonen av godt og blandet

Det var alt for denne gang.
Hedda og Nicolai