Uke 7 – Ski og snøbrett på Strandafjellet

Hei bloggen <3

Denne uka har vi øvd enda mer på å stå på ski. På mandag var planen at vi skulle gå topptur til Melshornet. Ekstremsport ble med oss og vi satte i gang fra bunnen av Reset skisenter i Volda. På vei opp ble vi delt inn i grupper og øvde på å traversere. Da vi hadde kommet til toppen av skisenteret fyrte vi opp to bål og spiste en god, brent brødskive. Sikten var veldig dårlig, så vi kunne dessverre ikke fortsette mot Melshornet. Vi måtte snu og kjøre ned bakken igjen, men som fjellvettregel nr. 8 sier – “det er ingen skam å snu”.

Etter morgensamling på tirsdag satte vi oss i bilene og kjørte mot Strandafjellet. Vi var klare for to hele dager i bakken, og været den første dagen innfridde virkelig. Sola skinte og snøen var veldig bra. Vi koste oss med de gode forholdene i bakken hele dagen. Da vi kom til leilighetene lagde vi digg taco, før de fleste slokna foran peisen. På kvelden Birte kom med sjokoladekake til oss, i tillegg til å ta med skia en av oss klarte å legge i feil henger…

På onsdag sto vi opp tidlig for å rekke å spise frokost og vaske ut av hytta før bakken åpna. Det var ikke like fint vær som på tirsdag. Lyset var flatt og det var dårlig sikt, men vi koste oss forde. Vi øvde mer på teknikk, og man kan se stor progresjon hos alle på de få dagene vi har stått så langt.

Torsdagen ble brukt i gymsalen sammen med ekstremsport. Der hadde vi zumba i regi av Marit, før vi hadde en økt skredlære med Bjørnar. Etter lunsj dro vi, sammen med ekstremsport, til Volda for å høre på et informasjonsmøte om spenningskurset på Bjorli som vi skal på seinere i år.

Det har vært en tipp topp uke og nå er vi klare for vinterferie!