Uke 50 – Juleball

Hei Bloggen!

Denne uken har vi i Sør-Amerika klassen stått hardt i med forberedelser til Peru-turen som nærmer seg med stormende skritt. Alt fra pakkelister til Inkafolket, tilstander i Amazonas og utallige, endeløse hefter med info. Men, slikt må til. Bra tur blir det, det har Eirik absolutt overbevist oss om.

I tillegg, har det denne uken blitt lagt mye arbeid og innsats i forberedelser til Juleballet. Pynting, shining, rydding og fiksing måtte til for at kvelden skulle gå ordentlig. Sør-Amerika hadde også eget innslag som måtte stilles i stand. Det ble en live fremføring av det kjente underverket, Pocahontas Dub.  Hovedrollene ble spilt av Vetle som en nydelig Pocahontas og Jonas som soldaten Petter. Resten av klassen var inne som statist-roller og sceneobjekter, blant annet som trær, dyr, en pinne og solen. (Takk Sigurd)

Ettersom uken ble ganske stillesittende og daff, var det mange som dro avgårde på toppturer eller liknende, for å utnytte finværet og det ferske pudderet.

Sebastian i farten

Da selve ballkvelden kom var nervene høyspent. Likevel var vi veldig spente for hva som ventet oss etter så mye arbeid. Alle møtte fullpyntet og fine. Kjekke gutter og nydelige jenter. Etter hva som føltes som en uendelighet med bildetakning trådte vi i samlet flokk inn i matsalen for en flott julemiddag som kjøkkenet hadde stilt i stand. Etter flotte taler, spontane utrop og andre tilsvarende festlige begivenheter var det klart for kveldens høydepunkt. Juleballet ble åpnet med diverse elevinnslag. Blant dem var det korte, animerte videoer, allsang, filmfremvisninger og et noe surt men herlig engasjert kor. Jørn stilte i stand både band og dans som skapte masse god stemning. Kvelden varte til langt på natt med god musikk, godt folk og masse varierende dans.

Søndagen ble brukt vel til rydding, hvile og avsløring av hvem som hadde vært hvem sin nissevenn.

Takk for et herlig juleball!

Kine & Jonas