Uke 49 – Eskimorulle

Heisann! Denne uka har vi vært i svømmehallen i Volda. Der har vi fortsatt å øve på eskimorulle og andre kajakkteknikker. Så og si alle i klassen mestret eskimorulle, både med og uten dykkemaske. Etter at eskimorullen satt hos de fleste øvde vi videre på høyt og lavt støttetak for å ha bedre kontroll og teknikk når vi sitter i kajakken.

På slutten av både tirsdagen og onsdagen fikk de som ville muligheten til å hoppe fra 3-meteren med kajakk. For noen endte det med mageplask og kantring av kajakken, mens andre klarte å lande riktig vei.

På mandag hadde vi husvask før vi fikk den første smakebiten på Peru-turen vår. Eirik ga oss et lite overblikk over opplegget, før vi fortsatte å lese mer om Peru på torsdag.

Fredag gikk som vanlig til valgfag der folk hadde alt fra skating til massasje og matlaging. På kvelden hadde vi siste økt med spanskundervisning for å kunne klare å kommunisere med lokalbefolkningen når vi kommer til Peru.

På lørdag hadde vi juleverksted som seminar. Vi kunne velge alt fra å lage julekort og julepynt, bake pepperkaker og andre julegodterier til å lage julequiz som vi gjennomførte i peisestua på kvelden.

Når søndagen kom utnyttet vi fridagen i den flotte snøen som har lagt seg her i Ørsta de siste dagene. Noen dro til Stryn for å stå i bakken der, mens resten var igjen på skolen og koste seg i akebakken og jacuzzien. Noen i ekstremsportklassen dro også for å surfe.