Uke 48 – Topptur/Eskimorull

          

Mandagen startet som vanlig med valgfag. Etter lunsj klargjorde vi skolens elvekajakker for en tur i bassenget på onsdagen. På tirsdagen var det endelig tid for topptur! Dagens meny var det store Melshornet som skyggelegger store deler av Ørsta by. Det var kun halvparten som hadde randonneutstyr i orden så resten gikk på fjellski. Derfor var det omlag halvparten som kom til toppen i strålende sol, mens resten grillet.

På onsdag var det tid for eskimorulle i bassenget i Volda. Her fikk vi virkelig kjenne hvor viktig teknikk er sammenliknet med styrke. Stor mestringsfølelse å få til for de som klarte dette.

 

På torsdag hadde vi skredlære før lunsj før noen av oss stakk avgårde på nok en tur til Melshornet etter lunsj. Igjen, strålende sol!

Fredagen var som vanlig fylt med valgfag før kinaklassen hadde en strålende elevkveld på lørdag. Planene om en flott søndagstur på ski ble lagt i grus av det øsende regnet som skylte ned. Dermed ble det nok av andre gymsalaktiviteter!