Kjære Peruanere – Feliz Navidad

Det nærmer seg den store reisen vår til Peru. Denne lille uka har vi  klatret, lekt rumpeldunk og forberedt oss ytterligere på turen som kommer rett over nyttår.

som forberedelse til Peruturen løftet vi hverandre i “circle of love” i timen i dag. I toppen: Gjermund

Samtidig har vi så mye å se tilbake på. Alle opplevelsene vi har hatt sammen. Bildene som umiddelbart kan ta oss tilbake. De er eviggjort, og jeg håper at dere i fremtiden tar frem bildene og lar minnene komme som en film. Jeg vil si at vi kjenner hverandre på en annen måte enn menneskene vi har truffet tidligere i livet. Vi bor sammen, vi sover tett i telt i 30 m/s og pøseregn, vi opplever og utforsker og vi drar hverandre ut på nye eventyr.

Lidaveten
Kjerringa
Bålkos på fjellhylla og den gamle sæteren: Ytste skotet
Mer bål!

For meg har dette året vært nytt og spennende. Klassen jeg har truffet på har bydd på seg selv, vært ekte og lekne. Jeg kan ikke gjøre annet enn å takke for positiviteten og vennskapene jeg også i år har fått med dere.

Jonas og Torgeir i “Kjenndalen” i enden av Lovatnet
Johanna som klatremus på via ferrata i Loen

 

 

Sebastian som smidig snegle under eksimorulleøving

Ja for et halvår vi har hatt!

Så her er mitt lille råd til dere fra meg. Jeg håper dere sperrer opp øynene når dere kommer til Peru. Bruk alle sanser. Stopp opp og forsøk å ta bilde uten kamera med øynene deres. Skriv dagbok. Registrer hvilken nyanse grønn det er i jungelen og test all peruansk godteri.

Vi sees snart igjen på Gardermoen.

Takk for i år!

Deres assistent, Astrid