Uke 42 – Tilbake til hverdagen

Hallo bloggen!

Da var vi endelig tilbake på skolen etter høstferien, og godt er det. Denne uka var det på tide med nye valgfag, alt fra pilates/kampsport, treningslære, strikking og cheerleading. Noen fikk også merke at de kanskje var noe mindre stive og støle enn de trodde med pilates. Videre fikk vi også litt innføring i toppskiutstyr, noe vi alle skal kjøpe oss nå i løpet av høsten/vinteren.

Tirsdag startet knallhardt med tataba med Astrid, og en rolig roadtrip med Eirik til Sæbø. Der møtte vi en av hans kompiser som er en av de som driver “Norgesguidene”, som er en organisasjon som driver med guidede turer og ulike friluftskurs. Vi var også innom området hvor Rise-ulykka fant sted i 1968,der et snøras dro med seg en hel gård og 20 menneskeliv gikk tapt. Utrolig å se hva naturen kan få til.

Onsdag var det på tide med klatring, der mesteparten av den første dagen ble brukt på innføring i utstyr og sikkerhet av klatreekspert Sindre. Huskeregel som alle bør dra med seg videre er å aldri kjøpe utstyr du ikke kjenner historien til 😉

Torsdag formiddag gikk også til klatring, der vi fikk prøvd oss enda litt mer i veggen og på å sikre hverandre. Etter husvask bestemte også noen av Mama Lamaene seg for å gå Helgehornet i solnedgangen. Det ble en utrolig fin tur, men noe kaldt å sykle hjem.

På fredag var det igjen på tide med valgfag, der noen fikk merke det i armene med enda mer klatring, mens andre koste seg med pilates og cheerleading. Vår flotte assistent Astrid stod for læringen i cheerleading, og det var flere som imponerte med skjulte turnkunnskaper. Fredag kveld ble det også arrangert quiz for hele skolen (inch-poeng til Nora og Marte), hvor det ble mye godteri på vinnerlaget.

Lørdagen var det duket av for seminar med Lotte og Astrid om klesindustrien, og litt om etikk og skikk rundt temaet. Det ble også arrangert bytting av klær blant elevene, der mange fant seg nye og fine ting til klesskapet på en bærekraftig måte. Noen tok også turen til Skibaluba i Ålesund og fikk sikret seg godt utstyr til en litt billigere penge.

Søndag startet med deilig søndagsfrokost, før det var duket av for bøssebæreraksjonen 2017 der det i år går til Unicef´s arbeid for skolegang og håp til barn i krig og konflikt. Noe vi alle var glade for å kunne være en del av.  Btw. Vipps cash til 2131 for å støtte Unicef i dag (søndag)!

Marte og Kine