Uke 14 – Spenningskurset på Bjorli:

Søndag – Avreise til Bjorli og Spenningskurset

Søndags morgning pakket vi klart de siste tingene før turen gikk til Bjorli. Etter en 4 timers busstur ankom ekstremsportklassen og klassen  Bjorliheimen, hvor vi skulle bo og være instruktører for deltagerne  på spenningskurset. Vi ble inndelt i grupper på 8 stykk, der det var blanding av Sør-Amerika og ekstremsport i bitte små campinghytter som hørte til hotellet. Resten av dagen gikk til middag på hotellet og ett møte som handlet om hvordan uka kom til å foregå og forberedelser til uken i form av oppringing av de forskjellige stasjonene.

DSC_4408 DSC_4406

18191659_1290834957660421_715535974_nMandag – Åpningseremoni til Spenningskurset

Etter morgenmøtet gikk vi rundt på alle de forskjellige stasjonene for å se hvordan alt skulle foregå før kurset startet litt senere på dagen. Deretter rigget vi opp åpningscenen slik alt var klart for at deltagerne skulle ankomme Bjorli. Etterhvert som deltagerne hadde kommet frem startet åpningseremonien med lek, felles dans som jenka, fugldansen,  OL floka, osv. Etter det ble vi tildelt gruppene som vi skulle være med under Spenningskurset.  På kvelden var det klart for første dag med underholdning for deltagerne som ekstremsportklassen skulle styre. Da ble det lek og moro med stolleken, limbo, danseleken, og kvelden ble avsluttet med en god time med dans til slutt. Deltagerne hadde det kjempe moro og alle koste seg.bilde_4

bilde_2-3 bilde_3 bilde_22 Intro-foto

(Bilder av mediestudentene ved Høgskulen i Volda)

 

Tirsdag og onsdag – Spenningskurset

Dagen startet igjen med morgenmøtet med informasjon. etter dette ble vi kjørt rundt til de forskjellige stasjonene og møtte deltagerne våre for en spenningsfylt dag med mange forskjellige aktiviteter og mye moro. De forskjellige stasjonene bestod av rafting på snøen, zip-line i skogen, Slalåm i barnebakken, hundespannløp, noen sto på langrenn, aktivitetstasjon med pil og bue, klatrenett, slakkline, kaste ball på blikkbokser og høyspenning. På tirsdag var det høgskolen i Volda som sto for underholdningen på kvelden. Underholdningen bestod av masse leker og sang. Deretter ble kvelden avsluttet med dans. På onsdag var det vi i Sør-Amerikaklassen som sto for underholdningen på kvelden. Vi kjørte i gang lekser som rødt og grønt lys, mimeleken, og karaoke. Dagen ble nok en gang ble kvelden avsluttet med dans. På onsdag ble hytte nummer 12 på Bjorliheimen oppmerksom på at det var lopper på hytta, og da ble det rabalder. Etter mye mas og fjas fikk vi byttet hytte til 2 små hytter uten vann og måtte fryse ned alt av klær og bagger som hadde vært i kontakt med loppehytta. Men som erstatning fikset Martin middag på hotellet på torsdagen og da var det tid for taco!!!!!!

18190791_1290834914327092_1865473675_n bilde_7-1 bilde_6-2 bilde_5-1 bilde_8-2 bilde_12-2(Bilder av mediestudentene ved Høgskulen i Volda)

Torsdag – BjorliOpen

BjorliOpen var en turnering der deltagerne kunne melde seg på forskjellige konkurranser, men i motsetning til vanlige konkurranser var alle vinner og fikk premie her. De forskjellige konkurransene de kunne melde seg på var kjelke, slalåm, kort og lang langrennsløype. Under BjorliOpen var det grilling og kos i storlavvoen. Det var morsomt å se hvor flinke og ivrige deltagerne var på alle konkurransene. Etter alle konkurransene var ferdig var det klart for premieseremoni og alle fikk diplom, medalje og sjokolademelk. På kvelden var det avslutnings-underholdning som ble holdt av Høgskulen i Volda. Det var som de andre underholdningsdagene med lek, sang og moro. Til slutt var det 2 timer med dans.

bilde_30

 

(Bilde av mediestudentene ved Høgskulen i Volda)

På fredags morgen var tiden inne for å snu nesa hjemover for påskeferie. det skulle bli utrolig deilig med ferie etter en lang og krevende uke, men med utrolig mye morro og læring.

Hilsen. Flexnes og KM