Uke 13 – Da alle var syke

Hei bloggen!!!!

Nå var det lenge siden sist, beklager for det, vet at det har vært mange skuffede lesere, inkludert Teolines far. Uke 13 var ganske rar, ettersom at epidemien fra forrige uke hadde spredd seg, og det var tidenes mannefall denne uka.

Uken startet med valgfag, der noen hadde volleyball eller treningslære, mens andre var ute med Birte og koste seg. Etter lunsj husker vi ikke hva vi gjorde, men vi antar at vi var flinke.

IMG_4075

På tirsdag var vi i skianlegget på Stranda. Det var helt greit, av det vi husker så dro vi hjem litt tidlig. Det var denne dagen de fleste ble syke, inklusiv vår far Eirik. Men allikevel så var det en fantastisk dag.

IMG_5860 IMG_5857

Onsdag var det tid for topptur med vikaren Bjørnar. Når vi så på oppmøte i klassen kunne man tro det var Body and Mind på tur. Det ble ikke bedre av at Anna kom på at hun hadde glemt feller i bunnen av trekket, da sa Bjørnar høyt og tydelig at det var bra hun kom på det nå og ikke i toppen av trekket. Turen gikk til Veirahaldet ovenfor Bondalseidet, også kalt Ørsta skisenter. Da vi skulle ta på fellene på toppen av trekket, fant også Dagmar ut at hun hadde glemt feller, skammen i ansiktet er noe undertegnede sent vil glemme.

IMG_1187 (1)IMG_3540
IMG_1203

Været var jo fantastisk og tempoet var lavt. Bjørnar var kunnskapsrik, og da spesielt om snø og snøskred. Vi lærte også om hvordan det var å gå på hardt skareføre, og noen fikk kjenne det på kroppen mer enn andre. Men alt i alt ble det en fin tur.IMG_3568IMG_1215

Torsdag så vi på en rekke kortfilmer og dokumentarer med x-sportklassen, noen av Tor-Eriks personlige favoritter, det var imponerende.

Fredag var det valgfag igjen, de som var friske og hadde topptur, var igjen og sto i anlegget på Strandafjellet. Det var en veldig fin dag med ordentlig påskeføre. Resten hadde Quiz med Jørn Brente.

Quiz-Time

Lørdag var det seminartid, der så vi en film om Kevin Pearce, inspirerende og tankevekkende. Søndag dro vi til Bjorli, mer om det i morgen.

Kyss klapp og klem Teoline og Vegard