Uke 48 – Første skitur og kordag

Hei bloggen,

Denne uka har klassen fått bryne seg på både korsang og skileik i dårlig vær. Mange av elevene i klassen fikk en litt tung start på uka med verdivask på mandagen. På tirsdag var det duket for kordag med dirigenten Per Oddvar Hildre, også kjent som Prots, i spissen. Han klarte på magisk vis å få elevene til å “komme ut av skapet” med sin egen stemme. På slutten av dagen var det konsert for lærere og noen få gjester. Det som tidligere hadde vært et kaotisk skrikekor hørtes nå mer ut som Soweto Gospel Choir.

15403648_1302493859794815_7646539510813611818_oMinikonsert med Prots

Planen for onsdagen hadde egentlig vært å gå med steggjern og isøks til Fingeren i uværet. Vi ble derfor alle glade da det hadde snødd om natten, noe som ga mulighet for årets første skitur. Starten på onsdagen gikk til prepping av ski før vi vendte nesa mot Standalseide. Her hadde en koselig lunsj med bål og klementiner før vi gikk opp i høyden for å teste balanse og teknikk i løssnø. Det endte med mye knall og fall, men var alt i alt veldig morsomt.

img_2695-2Første skitur i vakre omgivelser!

img_3017Bålkos.

img_9817Fashionista selv på tur.

På torsdag var det den 1. desember. I den anledning fikk vi alle hver vår hemmelige nissevenn. Gjennom hele advent skal vi være ekstra snille og omtenksomme mot denne personen. Allerede samme dag begynte folk å gi hverandre små gaver og lapper. Etter gårsdagens suksess bestemte Eirik at torsdagen også skulle gå til skileik. Denne gangen fikk klassen prøve seg på hjemmelaget hopp og svingteknikk. Også i dag ble det mye fall og til og med noen bøyde skistaver. På kvelden var det årets siste klubben-møte med jul på programmet. Grøten og underholdningen falt godt i smak hos deltagerne. Fredagen gikk som vanlig til valgfag

img_2826Vegard i farta.

gopr0190-2

img_9908img_9620Det ble laget sushi på valgfaget Matlaging med Haibiao.

På lørdag var det juleverksted som seminar. Det ble laget pepperkaker, julekort, tovede hjerter og andre dekorasjoner. Uansett hvor man befant seg på skolen kunne man høre julemusikk. Lørdagskvelden gikk til assistentenes elevkveld etterfulgt av film. Det ble også kåring av den gangen som var finest pynta til jul.

Takk for en fin uke!

Vi snakkes!