Uke 46, tour de avlyst / gjenforent med Xtrem Sport

Denne uken skulle vi egentlig på en rimelig vill telt tur i Molladalen MEN . . . Da vi skulle gå BLÅSTE det seg opp en liten storm, med vind med fart på 20 m/s. Så det endte med at vi utsatte turen til tirsdag og satset på at stormen skulle roe seg, det endte jo med at vi ikke dro på tur i det hele tatt, noe kanskje fler var litt glade for.

På tirsdag, Marit sin bursdag, dro vi opp mot Nivane, Ørsta (495,026 er kartreferansen hvis du trenger å se hvor vi var;) ). Der testet vi ut is øks og stegjern, halvveis opp i bakken begynte det å sludde. Så flesteparten bestemte seg for å gå nedover igjen, nede ventet det faktisk en varm badstue, jacuzzi og kakao.

fullsizerender

img_9769

dav

På onsdag, Helene sin bursdag, kom ekstremsport tilbake?. Vi startet dagen med å spillerumpeldunk, spillet fra harry potter som går ut på å få flest mål via å kaste sluffene gjennom målet til motstanderen. FOR KOMPLETT FORKLARING GÅ HIT. Etter lunsj spilte 8 av oss frisbee golf og resten som ikke hadde vinterutsyr på plass var på skolen og lærte om hvordan man sliper ski.

På torsdag, Dagmar sin bursdag, var vi i gymsalen sammen med ekstremsport og hadde hinderløype etterfulgt av en runde pitbull (samme som hauk og due bare med litt andre regler). Etter lunsj var det vasking av rom og klasserom, alltid like moro.

FREDAGEN ankom som planlagt og vi fikk nye valgfag, de fleste av oss hadde klatring i Volda, en nok så verdenskjent klatresilo. Helene dro til sykehuset og fikk sjekket håndleddet hennes som var brukket for ca 1,5 måned siden, og fikk positive tilbakemeldinger om at hun kunne bruke hånda igjen.

Frihelga kom og alle koste seg.

Mvh Benji-poopsydoops & Patty-poopyloop