Uke 42, telttur til Skorgedalen :)

Hei bloggen!
Etter en alt for lang høstferie er vi endelig tilbake på skolen, klare for nye eventyr og opplevelser. Vi fikk en gledelig overraskelse da vi møtte opp på mandag morgen, klassen hadde fått en “ny” elev. Helene byttet fra ekstremsport til vår klasse pga. en uheldig ulykke med armen. Vi ønsker derfor Helene hjertelig velkommen vil sør-amerika klassen aka den beste klassen!

På mandag syklet vi ut syklene ut til Lystad skole, så de var klare til hjemturen på onsdag. Turen skulle gå fra Vartdal, nærmere bestemt Busetsætra, og inn Skorgedalen. Nøyaktig rute, eventuelle toppturer og teltplass ble bestemt underveis.

dsc_3155

 

 

 

 

 

 

 

 

På tirsdag gikk turen inn Skorgedalen og opp skaret mot Svartevatna. Vi plukket med oss en ny topp da vi var på vei over skaret, Levandehornet er nå besteget av sør-amerikaklassen.

dsc_9825

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dsc_9806

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

Vi fant en veldig fin teltplass ved Store Risakarvatnet, teltene ble satt opp og en hvilepause var på sin plass. Deretter skulle neste topp bestiges, en liten gruppe gikk opp på Bergehornet.

img_9648

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resten av klassen pakket seg godt inn i det de hadde med av klær og tok en liten høneblund.

img_9394

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marit og Anna prøvde seg på litt fiske, og som det naturtalentet Mariet er fikk hun en fisk på første kastet. Fisken ble stekt til kvelds, og alle i klassen fikk smake en bit av dette vidunderet.
På onsdag gikk vi gjennom Ørstamunnen, videre til Skorgesætra og ned til Lystad skole.

dsc_3188

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er umulig og ikke kose seg på tur med en så fantastisk natur og en vidunderlig gjeng!

dsc_9764dsc_9786

dsc_9878img_9399

Torsdag gikk med til rydding og pakking etter turen, så det er klart til vår neste utflukt. Vi fikk også tid til noen morsomme vikingleker på plenen.

Takk for en fantastisk uke 🙂