Uke 39, Toppturer og god stemning!

HEI BLOGGEN 😀 Ingrid og Benjamin her.

Åpnet uka med en hyggelig teltovernatting i HAGEN med teltgruppene vi skal ha framover i en stund 😀 Her fikk vi opplevd hvordan det var å sove i telt samt bruken av stormkjøkken. Kvelden bestod av pannekakesteking og SKRALLING med ei litta runde ring-på-spring.

På tirsdag var vi så heldige som fikk gått en hard og fin tur opp Vassdalstinden. Et veldig bratt fjell med høy stigning og stor fare for steinsprang gjorde turen mer krevende. Et uheldig steg utløste en stein på størrelse med HÅNDBALL :/ Heldigvis fikk alle kastet seg vekk fra denne drapsmaskinen. Farlig var det, men det var enda mer lærerikt! Vakker utsikt fra toppen selv med skyet vær og mye vind.  EN VELDIG MORSOM TUR!

sdr

sdr

img_9341 img_9332 img_9327 dsc_0432 dsc_0427 dsc_0425

Onsdag gikk vi opp Lidaveten etter noen aktiviteter med Ekstremsportklassen i gymsalen.

På lørdag var det Ekstremsportklassen sin tur til å stå for elevkvelden, de hadde laget pizza og tema for kvelden var superhelter/superskurker. Men før dette så var det Tor-Erik som holdt planene for dagen, der vi skulle gå opp Melshornet i Volda og gå over til Ørsta.

Da takker vi for oss! Helt fabelaktig uke, men dessverre var Ingrid litt syk så hun valgte å bli frisk før hun utga seg på ville turer :'(