Folkehøyskoletilværelsen er nå et faktum!

Hei, bloggen!

Enda en spennende uke med mye løye er overstått. Både valgfag, kajakk og orientering har stått på programmet.

Mye av mandagen og hele fredagen ble viet til valgfag. Vi kunne velge mellom alt fra boksing til strikking. Disse valgfagene skal gjentas hver uke helt frem til høstferien. Vi får dermed prøve oss på nye aktiviteter med andre elever utenfor vår egen linje.
Resten av dagen ble brukt på kameratberging i kajakk. Her lærte vi å hjelpe en kantret person opp i kajakken igjen.img_2931

Tirsdag og torsdag ble klassen delt i to. Noen padlet kajakk og noen slet seg gjennom melkesyre og søle på orientering.

Med Eirik tok noen av oss våre aller første padletak i kajakk. Det er mye vanskeligere enn det ser ut som, selv i solskinn på blikkstille vann, ikke langt fra land. Ørstavika er slett ikke et dårlig syn i slikt vær. Kameratberging kom også til nytte da Jonas var uheldig og tok følge med en litt krapp bølge.kajakk

Under orienteringen fikk vi kjørt både bein og hode. Her fikk vi virkelig god bruk for vår nye kunnskap, nøye innlært av Eirik, om at kart er en gjengivelse av virkeligheten. Noen hadde derimot ikke fått med seg at kart er en gjengivelse av virkeligheten og rotet seg bort i flere timer på første post.orientering

Så stod endelig den etterlengtede frihelga for tur. Karaoke, hjem og hyttetur var stikkord for helga.

Snakkes, bloggen!

-Brur & Dæggi