Koruke

Hei bloggeeeeen! For en liten evighet siden hadde vi koruke her på Maure folkehøgskule.  Dette førte med seg at mange så for seg forferdelige scenarioer med solosang, falske toner og kleine situasjoner. Vi hadde hørt rykter om at det var julenissen som skulle komme og dirigere oss, og da alle skolens elever hadde satt seg til rette i gymsalen og mannen entret rommet kunne vi konstatere at julenissen faktisk finnes
blogger-image--886073322…og her er han: Vår kjære dirigent Julenissen aka Protz

Navnet Protz er forkortelse for Per Oddvar Hildre, som er kjent over hele Norden for sin dirigentvirksomhet, har koret Skruk og har vunnet spellemannsprisen. Vi hadde ikke hørt om han før, men han var visstnok kjendis på 80-90-tallet.

blogger-image-1472222727 Som sagt var det en spent gjeng som møtte opp til korøvelse mandag formiddagblogger-image--1888568310Elevene fikk selv dele seg inn i sopran, alt, tenor og bass, og som Protz påpekte var det kanskje noen som ikke valgte helt rett… Dagene gikk fort, og vi fikk kjørt oss hardt (ja, synging kan være slitsomt det og).

Hele koruka var overraskende morsom, og for å være ærlige ble vi imponerte over hvor kult det ble.

blogger-image--1274690192Vårt flotte kor!

xoxo

– Ida og Agnete