Eskimorulle

Kjære bloggen!

Vi var alle spente og fullproppet av prestasjonsangst da vi sto ferdigpakket og klar før avreise til bassenget i Volda onsdagmorgen den 5 november kl: 08:30. Vi hadde brukt mye tid på forbereding, både på teoretisk gjennomgang av teknikken og på pakking av utstyr. De fleste av oss slang seg på sykelen og syklet omlag milen bort til bassenget, mens andre hjalp Far med utstyret pga. diverse skader og mutasjoner. Da vi endelig var kommet fram hoppet vi i badetøyet og hev oss uti det litt for kalde vannet for å naile den omtalte eskimorullen. Dette skulle vise seg å være vanskeligere enn forventet for mange. Med neseklypene på og dykkebrillene godt snurpet rundt de runde og gode ansiktene våre hev vi oss rundt og ble hengende under vann der alt plutselig så helt annerledes ut, og mange følte seg akutt hjelpesløse. Det ble mange frustrerte utrop fra fortvilte, halvkvalte og klissvåte elever som var veldig innstilt på å få det til.

Leif var førstemann til å klare eskimorullen på kun 6 forsøk, noe som ble feiret med et gledeshyl, etterfulgt av mange andre hakk i hæl. Vi var alle imponerte over hvor mange som fikk det til og hvor flinke alle var! Vi takker matfar og vår flinke assistent Ingrid for god hjelp og oppfølging. Den siste tiden gikk med til vannlek og gøy. Vi fikk lekt oss som noen deilige delfiner til vi var fullstendig utslitt. Vi hoppet i dusjen og ble rene og pene før vi slang våre utvaskede og utsultede kropper på syklene og vendte nesene hjem mot kjære Ørsta, der en deilig middag ventet på oss. Vi gleder oss alle til neste gang vi får plaske og gosse oss i det lunkne vannet!
På gjensyn, kjære bloggen.

Smask og dask fra Anna.

Her er noen deilige bilder:
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC – Agnete in action!

SAMSUNG CSC– flinke Far lærer bort all sin nyttige informasjon til yndlingsbarna hans.