Kung Fu uke!

 

Ny uke er omme, og da er det på tide med ett lite blogginnlegg! Litt bakgrunns info, en mann ved navn Master An har reist helt fra Kina for å lære oss elever på skolen hvordan vi skal sloss med pinner, samt noen grep for å forsvare oss mot ulike farligheter.

Vi begynte med opplæring på tirsdag, da fikk vi en liten smakebit på hva som var i vente! Mister An (som lærer Eirik trodde han het) kan ikke andre språk enn kinesisk, så det var både forvirrende og morsomt når han skulle ta ett opprop av klassen.

Klassen ble delt opp i to grupper, A og B. Deretter rullerte gruppene på å lære nye steg i en relativt lang koreografi med kung fu pinner. Tiden fløy og vi gledet oss til neste dag!

Onsdagen kom og man merket allerede at det var mye å huske på fra gårsdagens økt, men etter en stund falt alt på plass igjen. Denne dagen ble brukt til å repetere og perfeksjonere, samt lære noen nye steg i vår koreografi.

Torsdag var vår siste dag med Master An. 🙁 Vi gikk gjennom alt vi hadde lært ett par ganger, for å så ha en fremvisning. To og to gikk vi opp foran klassen og gjorde det vi hadde lært. Alle klarte seg veldig fint foran klassen! Klapp på skulderen til oss!

Klassen poserer med Master An!

Det var det for denne gang! Peace out! 🙂

– Leif !