Disney-Elevkveld

Helgen før høstferien var det Adventura Sør-Amerika sin tur til å stå for underholdningen på lørdagskvelden. Temaet på vår elekveld ble bestemt til å være Disney, og tidligere i uken ble det klistret opp plakater over hele skolen, med oppfordring til resten om å kle seg ut som en Disney-figur.

Hele uken har vi jobbet hardt mye med å lage program for elevkvelden, og klassen deltok med god innsats. Torsdag og Fredag gikk med til intens øving, og Lørdag var det både generalprøve, matlaging og sminking, før resten av skolen fikk servert deilig taco i matsalen kl 19.

Hele Mulan-gjengen klar for show!
Hele Mulan-gjengen klar for show!

20.30 var det duket for show, og det den spente og nervøse stemingen var både til å ta og føle på. Gymsalen var stappet med elever, utkledd som både prinsesser, løver og eventyrfeer som spent ventet på at sceneteppet skulle åpne seg.

Mulan'ene måtte gjennom en real tur i sminkestolen før scenen.
Mulan’ene måtte gjennom en real tur i sminkestolen før scenen.

Programmet bestod av en stor åpningsscene, hvor hele klassen stod på scenen. Det var smakebiter fra både Mulan, Peter Pan, Tarzan og Løvenes konge. Deretter fulgte en quiz, før vi fremførte en sketsj hvor vi parodierte både Christian og Eirik. Malene fremførte vakker sang som førte til gåsehus blandt samtlige i publikum. Agnete, Anna og Malene hadde også laget en dub av en scene fra filmen om Hercules, og etter en karaokekonkurranse ble det hele avsluttet med en “High School Musical”-dans.

"Grip mikrofonen"-konkurranse
“Grip mikrofonen”-konkurranse

Her er et par videosnutter fra kvelden. Først en smakebit fra åpningsnummeret, og deretter en snutt fra Malenes fantastiske fremførelse av “Farger i en vind” fra Pocahontas.

Både forberedelsene og gjennomføringen av selve kvelden gikk over all forventning, og jeg synes det er helt fantastisk bra at hele klassen har bidratt så mye som de gjorde. Tror virkelig ikke jeg var den eneste som satt igjen med følelsen “ååh! En gang til!” etter at showet var over, og alt i alt er jeg utrolig stolt over klassen!

Ingrid