Hemsedal

Heihei!

Som noen av dere trofaste blogglesere kanskje har fått med dere, har ikke Sunnmøre blitt velsignet med masse snø denne sesongen. Derfor ble den tradisjonelle “Strandafjell-uken” for Sør-Amerika- og Ekstremsportklassen flyttet til Hemsedal. Så fra mandag 17 til fredag 21 mars har vi oppholdt oss i de snøfylte fjellsidene i Hemsedal.

Mandagen kjørte vi avgårde, fordelt på to minibusser og én caravelle, stappet fulle av lite brukt skiutstyr og forventningsfulle elever. Den antatte 6-timers kjøreturen over fjellet endte istedenfor på 9.5, men deilig var det likevel og komme frem til hytter omringet av snø.

Hana er klar for sin første dag i bakken!
Hana er klar for sin første dag i bakken!

Vi ble fordelt på fire 12-mannshytter, og hver enkelt hytte var selv ansvarlig for både planlegging, innkjøp og laging av mat. Så bortsett fra pizzabaking og tallerkenoppvask fylte vi de neste 4 dagene med masse ski-kjøring og hyttekos. Dagene startet kl. 09.00, hvor vi samlet oss ute og fikk høre plan for dagen. Det ble en god del fri kjøring, men også Joars “Carving-fabrikk” og skogskjøring i ulike nivågrupper. For de som ville kunne man så og si kjøre ski hele dagen, fra bakken åpnet kl. 9 om til den stengte kl. 20.30, med unntak av en 1.5 times middagspause.

10155074_10152263734918376_1678674599_n
Hele gjengen er samlet og klare til dagens skiundervisning.

Fredag ettermiddag var det tid for å vende nesene hjemover, og vi var alle enige om at det hadde vært en fantastisk flott skiuke. Skiferdighetene har også (forhåpentligvis) blitt bedre, og nå er det bare å krysse både fingre og tær for flotte toppturmuligheter resten av sesongen.

10151385_10151947390326160_1543628837_n
Vilde suser nedover i skogen. Sjekk den stilen, dere!!

Her er en film som superassistenten vår, Mauritz, har satt sammen fra skiuken vår i Hemsedal!

Takk for en flott tur!

Ingrid