Nedtelling til jul!

Hei bloggen!

Nå er det virkelig på tide med en oppdatering om hva som skjer her på MAURE folkehøgskule. De siste ukene har mange timer gått til planlegging av årets store høydepunkt, PERUTUREN. Turen nærmer seg med stormskritt og planen begynner å bli spikret. I forhold til pakkingen er jentene bekymret over den någet så korte pakkelisten til Eirik(les: to t-skjorte til 5 uker…).

Julestemningen er det ingenting å si på her på skolen. Pepperkakebaking og juleverksted har stått på programmet og juletreet er pyntet både i matsalen og i pæsstuggu. Vi følger også ivrig med på årets julekalender, Jul i Svingen, som blir vist hver eneste kveld. Med jula følger også snøen som vi fikk en glede av i noen få dager. Disse dagene ble utnyttet til det ytterste av de ivrigste elevene som var ute og fikk testet de nye skiene sine. Tror alle gleder seg enda mer til at skisesongen virkelig setter i gang, nå som vi har fått en liten smakebit av hva vinteren på Sunnmøre har å tilby.

Nystekte pepperkaker som falt godt i smak
Pepperkakebaking
la foto 1
Skitur opp Skålavegen

Vi har også hatt skredlære og opplæring i vedlikehold av ski, samt en liten leksjon i hvordan vi skal kle oss i vinterfjellet. For å komme oss i form til topptursesongen har vi hatt mye og variert trening i gymsalen. Vi har vært innom hinderløype, ballspill, styrketrening, pilates, og sist men ikke minst har vi fått en innføring i breakdance med Mauritz, noe som bød på uvante utfordringer for de fleste.

Så nå er det bare å bare å finne fram ballkjolen, stryke skjorta og knyte slips, for på lørdag er det tid for juleball!

God jul og nisseklem fra Ane-Sofie, Gina, Vilde og Anna.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.