Idrettsuke

Håla mis amigas!

Da har de to kuleste personene i hele den vide verden fått i oppgave å skrive innlegg på el bloggo om hva den superkule klassen har gjort hele den superkule uken som var. Adventura klassene på Møre fhs har i denne uken hatt idrettsuke og Eirik og Tor-Erik har hatt elevkveld med tevling i flere gjeve konkurranser blant annet; rosinspytting, mariekjeksspising, ninja med mer.

Vi starter på begynnelsen: Christian hadde denne lørdagen et enestående seminar om helse, styrketrening, en god intro til uken som skulle komme. Han garanterte oss også at vi skulle få gå fra seminaret gladere enn da vi kom. Lystige på livet og litt nysgjerrige på lykkemetode holdt vi overaskende nok ut fire timer med prat + gira på trening, å komme i bedre form og rørt over lapper med fine ord fra klassekamerater.

Senere på kvelden var det de superkule adventuralærerene som vartet opp med peetabrød og tacokjøtt. Under elevkvelden denne gangen ble elevene delt inn i grupper som skulle tevle i nevnte konkurranser (rosinspytting, spagettikasting, ninja, støvelspark osv). Kvelden ble avsluttet med film. Noen modige sjeler bestemte seg også for å sove ute i gapahuken (der halvparten av de rundt tjue elevene måtte innse at det var mindre plass enn først antatt og måtte rette nesen ned og hjemover kl fem på natten).

994978_10151728084046496_151285433_n
– Aking hjem fra gapahuken, ingen dårlig start på dagen

Mandagen som fulgte ble vi møtt med mer treningsteori, der vi denne gangen lærte om maks oksygeninntak (lungene våre er kvister som skal gro til trær), og hvordan måle hvilepuls og makspuls. Vi skulle deretter gå/løpe i regnet (med et smil om munnen selvfølgelig) for å finne våre mange pulser.

De to neste dagene skulle vi ha spinning med instruktører som hadde energi av utenomjordiske proporsjoner, etterfulgt av styrketrening beregnet på å drepe siste rester av energi, og vi kan nå ikke glemme de gøye aktivitetene på fotballbanen i hagl og regn.

Poenget med idrettsuken var å utfordre seg selv, både fysisk og mentalt. Elevene ble mer bevist på egen hvilepuls og maxpuls, egen fysisk form og viljestyrke. Programmet var slik at klassene ble delt i to, og på tirsdag dro den ene gruppen til Volda på treningsstudio (utenomjordisk spinning og styrkeinstruktør), mens den andre gruppen var ute i finværet (les: pøsregn, vind og hagel. Ordentlig Sunnmørs finvær) og gjorde diverse aktiviteter som frisbeespill og fotball.

Hvordan man kan skrike så høyt og allikevel ha energi til å «legge litt til på» under spinningen er noe som forvirrer oss to som skriver dette innlegget. Mens svetten rant i spinningsrommet kunne vi bare misunne de stakkars sjelene som var ute i finværet med fine snaps av tomatrøde ansikter.

Da var det tid for frihelg og diverse kake og konsertkos.

Snegges!

Hanus(Hana) og Anus Sofius(Ane Sofie McElg)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.